Tietoa meistä

RAKENNUS J. KOIVULA OY:N TAUSTAA

Rakennus J. Koivula Oy on perustettu 2016, mutta yrityksen perustaja Janne Koivulan tausta rakennusalalla ulottuu yli 30 vuoden päähän. 

Rakennus J. Koivula Oy on suomalainen pientalorakentamiseen erikoistunut perheyhtiö.

Oman perheen lisäksi rakennushankkeisiin osallistuu aina tarpeen mukaan joukko ammattitaitoisia ja yhteistyökykyisiä kumppaneita. Usein myös asiakkaat osallistuvat kykyjensä ja voimiensa mukaan työmaalla ja säästävät siten osan työkustannuksista.

Uudis- ja korjausrakentamisen lisäksi Rakennus J. Koivula Oy suunnittelee sekä toteuttaa jätevesijärjestelmiä omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin Lopen ja sen ympäristökuntien alueella. Lisäksi yhtiö toimittaa Multa ja Sora -toiminimen alla maa-aineksia ja kuoriketta pihoille ja kasvimaille Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella.

Yhtiön osaaminen perustuu Janne Koivulan yli 30 vuoden työkokemukseen uudis- ja korjausrakentamisesta. Pitkä kokemus on paljastanut asuinrakennusten riskipaikat ja -rakenteet sekä eri rakennusmateriaalien käyttäytymiset niissä. Valitsemalla oikeat rakenne- ja materiaalivalinnat ennaltaehkäistään tai vähintään minimoidaan mahdolliset riskit.

Rakennusmestarikoulutus on antanut Jannelle riittävän käsityksen rakennusfysiikan teoriasta, työmaalogistiikasta sekä projektinhoidosta. Koulutus ja laaja työkokemus ovat johtaneet ymmärrykseen rakenteiden ja niihin liittyvän rakennustyön kokonaistoimivuudesta. Kaikella mitä työmaalla tehdään on vaikutusta lopputulokseen ja ainoastaan sillä on tilaajalle merkitystä. Kun kaikki työmaalla tekevät oman osansa yhteiseen kokonaisuuteen, päästään parhaimpaan lopputulokseen niin laadun, aikataulun kuin kustannusten osalta.

Perheen tytär Janette opiskelee ammattikoulun rakennuslinjalla ja työskentelee nyt oppisopimuksella yhtiön palveluksessa. Nuoresta iästään huolimatta Janette on jo osoittanut, ettei rakennusala enää välttämättä vaadi miehistä fyysistä voimaa. Tärkein asia työpakissa on oikea asenne ja terve ammattiylpeys.

Korkea työn laatu = huolellinen suunnittelu ja tinkimätön toteutus. Siinä Rakennus J. Koivula Oy:n asiakaslupaus tiivistettynä.