Klapit lopussa? Meiltä tilaat polttopuut edullisesti!

Kuivaa polttopuuta Lopelta

Etsinnässä edullista polttopuuta? Rakennus J. Koivula Oy toimittaa kuivaa polttopuuta kohtuuhintaan. Palvelemme mm. Lopen, Hämeenlinnan, Janakkalan, Hausjärven, Tammelan, Forssan, Karkkilan, Hyvinkään alueelle sekä joustavasti myös pääkaupunkiseudulle, kuten Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Kun toiveena on nopea polttopuun toimitus, kysäise meiltä!

 

Laitetaanko kuutio vai kuusi?

Tilausmäärälläsi ei ole väliä. Toimitamme niin pienet kuin vähän isommatkin tilausmäärät joustavasti perille. Isoimmissa erissä toimituskustannukset ovat tietenkin vähän alhaisemmat, joten tässä mielessä liiteri kannattaa täyttää kerralla kunnolla.

POLTTOPUUHINNASTO (kuiva polttopuu)

 

Koivuklapi 100 € irtokuutio

Sekapuu 80 € irtokuutio

 

Kuljetuskustannukset 1 €/km

(veloitamme kuljetuskustannukset vain yhteen suuntaan)

 

Tilaa polttopuut valmiiksi ensi talveksi


POLTTOPUUHINNASTO (tuore polttopuu)


Koivuklapi 60 € irtokuutio
Sekapuu 50 € irtokuutio

 

Kuljetuskustannukset 1 €/km

(veloitamme kuljetuskustannukset vain yhteen suuntaan).

 

Miten tilata?

info@rakennusjkoivula.fi
Soita: 0400 420 815 (Janne Koivula)

 

Ota yhteyttä

Tiheäsyisen koivun lämpöarvo on paras

Koivu on mitä parhain polttopuu – tämän tiheäsyisen puun lämpöarvo on huippuluokkaa. Koivu sopii etenkin varaavaan takkaan, avotakkaan ja leivinuuniin. Mitä kuivempaa koivu on, sitä parempi lämpöarvo ja palamispuhtaus sillä on.

Sekapuu sopii vaikkapa saunaan

Tässä polttopuutoimituksessa on vaihtelevasti niin koivua, kuusta, mäntyä kuin leppää. Havupuut voivat räiskyä palaessaan, joten ne sopivat etenkin saunan ja luukullisen uunin lämmitykseen. Leppä sopii myös avotakassa poltettavaksi. Annamme mielellämme neuvoja sopivan kuorman tilaukseen – kysy siis lisää!

 

Mietityttääkö kuljetus tai kanto?

Meiltä saat kuljetuksen ja kantopalvelut sopimuksen mukaan. Jokainen kohde on hiukan erilainen, meiltä saat joustavasti toimituspalvelua myös hankaliinkin kohteisiin. Tarvittaessa taivumme myös heittely- ja kantoapuun. Kerro kohteesi erityispiirteet ja katsotaan paras mahdollinen ratkaisu. Pienemmällä kuorma-autollamme nostot onnistuvat myös ahtaiden pihojen kautta esimerkiksi lähelle saunamökkiä. Ulottuvuutta riittää parhaimmillaan jopa 7 metrin päähän nostoautosta. Nostamme klapisäkit aina mahdollisimman lähelle toivottua paikkaa.

Toimitamme polttopuut: 

  • irtotavarana
  • klapisäkkeinä

Klapit irtona kipattuna: tilaa esimerkiksi 1–25 m3.

 

Klapisäkkinä: nostoissa ulottuvuutta riittää jopa 7 metrin päähän.

 

Kysy lisää, soita 0400 420 815.

Ota yhteyttä

Tilaa klapit Lopelta edullisesti!

 

Rakennus J. Koivula Oy toimittaa tarvitsemasi määrän polttopuuta mökille, kotipihaan tai muuhun kohteeseen. Soita ja kysy! Kuljetuksesta homma ei jää kiikastamaan, sillä toimitamme klapit laajasti niin Lopen lähikunnissa kuin pitkälle pääkaupunkiseudun ytimeen.

Ota yhteyttä