Pihapuita hankalissa kohdissa? Kysy meiltä kaatoa!

Puun kaato Helsinki, Espoo, Vantaa ja pääkaupunkiseutu

Rakennus J. Koivula Oy to1euttaa ongelmapuiden kaatotyöt ammattitaidolla. Pihapuiden kaadot sujuvat avullamme tarkasti. Yleisimmin kaadamme väärään suuntaan menossa olevia puita mm. linjojen, aitojen, piharakennusten ja muiden rakennusten läheisyydestä. Myös erityisen ahtaissa tiloissa puun kaato kaipaa usein ammattilaisen otetta. Toteutamme kaikenlaisten ongelmapuiden kaatotyöt mm. Lopen, Hämeenlinnan, Janakkalan, Hausjärven, Tammelan, Forssan, Karkkilan ja Hyvinkään alueella. Palvelemme joustavasti myös pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Espoo). Olethan yhteydessä, niin kartoitetaan kaadon haasteet ja lasketaan kohtuullinen kustannus työlle!

Tilaa pihapuun kaato jo tänään!

Meiltä saat pihapuun kaadot melko nopeallakin aikataululla. Palvelemme joustavasti tilanteen mukaan – kun toiveena on ketterä kaato, kysäise meiltä hintaa! Soita: 0400 420 815 (Janne Koivula)

 

Ota yhteyttä

Ongelmapuiden kaadot

Käytössämme ovat parhaat mahdolliset työvälineet turvalliseen ja oikeasuuntaiseen puunkaatoon. Tarvittaessa viemme oksat ja puut pois elleivät ne tule omaan hyötykäyttöön.

Kantojen poistot

Kun kaato on tehty, voi kanto jäädä törröttämään ikävästi keskeiselle paikalle. Poistamme kannot kantojyrsimellä tai kaivinkoneella ja tarvittaessa toimitamme uutta multaa tilalle ja tasoitamme maan esimerkiksi nurmikon perustamista varten.

 

Harvennushakkuut

Tarvetta vähän isommalle hakkuulle? Toteutamme mm. takapihojen, omakotitalojen ja kesämökkien puiden harvennushakkuut sopimuksen mukaan. Siisti pihaa ja näkymiä, ja teetä omat polttopuut samalla iskulla!

 

Näin hoituu puunkaato:

Jos puuta ei voi suoriltaan kaataa nätisti, kiipeämme puuhun – karsimme oksat ja katkomme rungon pätkittäin. Jotta pätkät tippuvat varmasti oikeaan paikkaan, käytämme apunamme liinoja, jotka ohjaavat pudotusta. Tutustu kuvagalleriassa työnäytteisiimme!

Meiltä myös muut pihan siistimiset

Kantojen lisäksi poistamme tarvittaessa myös esimerkiksi ylimääräiset betonielementit, kivet, kivirakennelmat ja muut möykyt pihamaalta. Lopputuloksena on siisti alue, johon voit perustaa vaikkapa nurmikon, polun tai rakentaa piharakennuksen.

 

Kysy lisää, soita 0400 420 815.

Ota yhteyttä

Laitetaanko samalla myös salaojat kuntoon?

Tiedätkö missä kunnossa tonttisi salaojat ovat? Salaojat eivät ole ikuisia, ja ne olisikin hyvä huoltaa tai uusia säännöllisin väliajoin. Esimerkiksi puun ja muiden kasvien juuret saattavat tukkia salaojia. Myös maan painumisen myötä tai hienon maaperän valuessa putkistoon, salaojat voivat tukkeutua. Jos salaojia ei ole, tai ne eivät jostain syystä toimi kunnolla, on edessä hankaluuksia. Kostea maa saattaa hiljalleen, mutta varmasti rapauttaa rakenteita – samoin erilaiset lahottavat home- ja sienikasvustot ovat tilanteesta mielissään.

Mitä puunkaato maksaa?
Tilaa veloitukseton kartoitus!

 

Ota yhteyttä Rakennus J. Koivula Oy:n puunkaatotiimiin. Kartoitamme yhdessä tilanteen ja laskemme kohteellesi tarjouksen. 


Muistathan, että puunkaadoista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lisätietoa saat Verohallinnon sivuilta » 

 

Ota yhteyttä